Referenties

Een paar van onze referenten...

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

antropia logo

Bij Antropia, Cultuur- en Congrescentrum wordt al meer dan tien jaar gewerkt op basis van de Triple P-gedachte: People, Planet en Prosperity. Het streven naar een harmonieuze balans tussen deze drie elementen staat centraal in het ondernemen. Dit uit zich onder andere in een open organisatiecultuur en de keuze voor duurzame toeleveranciers. Antropia is het eerste klimaatneutraal cultuur- en congrescentrum van Nederland. U kunt voor € 0,30 zelfs uw evenement klimaatneutraal maken.

Vanuit een bestaand logo verzorgt Shape voor Antropia promotiemateriaal rond congres- en symposiumactiviteiten in gedrukte en digitale media. De visiuele identiteit wordt tevens uitgedragen in advertenties, flyers en stationary.
De website gemaakt in WordPress wordt door Antropia zelf onderhouden met het WordPress CMS.

Contact: Germien Cox, communicatie & pr germiencox <at> antropia.nl

Natuurcafé La Porte

la porte logo.jpg

Wie bij Natuurcafé La Porte de draaideur doorgaat, wekt meteen al energie voor z‘n kopje koffie op. Natuurcafé La Porte is sinds oktober 2008 gevestigd in de voormalige stationsrestauratie Driebergen-Zeist en ligt centraal in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Het restaurant annex bezoekerscentrum maakt gebruik van biologische producten en duurzame materialen. Bovendien is op het gebouw een optimaal energiezuinig concept toegepast.

Shape werd gevraagd het beeldmerk te ontwerpen voor het eerste duurzame natuurcafé in Nederland. Via de website wordt de bezoeker op de hoogte gehouden van activiteiten en een wisselend biologisch weekmenu. In nauw overleg met Shape is een uitgebreide fotoshoot tot stand gekomen om Natuurcafé La Porte een sterke visuele identiteit te geven.

De website, met een eigen agenda voorziening wordt deels door Natuurcafé La Porte zelf onderhouden met het Silva CMS op de Shape publicatieserver.

Het Origenes-Instituut

origenes logo.jpg

Het Origenes-Instituut is opgericht in 1995 en heeft als doelstelling het bevorderen van het esoterische christendom en de dialoog met het kerkchristendom. Er wordt het hele jaar door een boeidend aanbod van cursussen en lezingen verzorgd op dit gebied. Het Origenes-Instituut is een particulier initiatief. 

Shape ontwikkelde voor Het Origenes-Instituut de huisstijl, web-site en verschillend promotiemateriaal rondom de cursussen en studiedagen. Voor het Origenes-Bulletin werd een een herkenbare stijl gerealiseerd. De website wordt door Shape in het Silva CMS actueel gehouden.

Contact: John van Schaik, directeur origenes-instituut <at> ziggo.nl